Circus SantelliCircus Santelli
BurendagBurendag
Topaz feestTopaz feest
Jong en oudJong en oud
Diva dichtbijDiva dichtbij

VSBfonds

Wie zijn wij

VSBfonds steunt iedereen die actief wil meedoen. En iedereen die anderen actief uitnodigt tot meedoen met projecten die zorgen voor nieuwe verbindingen. Tussen verschillende mensen met verschillende levens. Of die zorgen voor persoonlijke groei en toegang tot nieuwe kansen en meer mogelijkheden. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving.

Werkgebied

VSBfonds ondersteunt projecten in heel Nederland.

Subsidiebeleid en criteria

VSBfonds ondersteunt projecten die de ontwikkeling van de mens centraal stellen en die direct en met concreet resultaat bijdragen aan het realiseren van de VSBfonds-doelstellingen. Die doelstellingen zijn: Ontmoeten, participeren, bewust zijn en inspireren.

VSBfonds is actief in de sectoren Mens & Maatschappij en Kunst & Cultuur. En we hebben het Beurzenprogramma voor studenten waar jaarlijks een deel van het donatiebudget naartoe gaat.

VSBfonds ondersteunt projecten die de ontwikkeling van de mens centraal stellen en die direct en met concreet resultaat bijdragen aan het realiseren van de VSBfonds-doelstellingen. VSBfonds beoordeeld of er behoefte is aan het project, kijkt naar de kwaliteit van het project en naar kennis & kunde van de aanvrager.

Wij steunen met geld, maar ook met raad en daad. Dat doen wij op drie gebieden. Bij Mens & Maatschappij staan sociale initiatieven centraal. Bij Kunst & Cultuur gaat het om samen creëren en samen beleven. Bij Studiebeurzen helpen we maatschappelijk betrokken studenten om in het buitenland te studeren.

Wijze van aanvragen en contact

Meer informatie over VSBfonds vindt u op de website www.vsbfonds.nl. Daar vindt u naast het online aanvraagformulier ook verder informatie over het indienen van een aanvraag.

Met vragen kunt u mailen naar info@vsbfonds.nl of telefonisch contact opnemen via 030 - 230 3300. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.

Disclaimer
AIM Communication Webdesign: AIM Communication
Webbeheer