Topaz feestTopaz feest
Diva dichtbijDiva dichtbij
Fit door OefeningFit door Oefening
Ouderen in BewegingOuderen in Beweging
Samen zingenSamen zingen

Lang Leve Kunst Fonds

Wie zijn wij

Het Lang Leve Kunst Fonds ondersteunt activiteiten waarbij ouderen actief zijn met kunst. Het fonds staat open voor allerlei soorten projecten. Kleine, lokale projecten waarin ouderen onder begeleiding van een kunstenaar kunst maken met een concreet eindresultaat: een voorstelling, een schilderij, een muziekuitvoering. Maar ook projecten met een groter bereik en naast de uitvoering van activiteiten de (door)ontwikkeling van een methodiek.

Criteria

De inhoudelijke criteria gaan over het hart van het Lang Leve Kunst Fonds. Deze criteria laten zien of uw project inhoudelijk past in de visie van het fonds. We onderscheiden diverse aspecten:

  • actieve kunstbeoefening
  • creatieve ontwikkeling
  • minimaal 5 keer meedoen
  • liefst in een groep
  • gerichte doelgroep
  • werk samen

Werkgebied

Het project wordt gerealiseerd in Nederland.

Wijze van aanvragen

Volg de aangegeven procedure met bijbehorende formats. Vul eerst de QuickScan in. Bij positief resultaat krijgt u van ons op basis van uw emailadres (dat wordt uw gebruikersnaam) een uniek wachtwoord. Daarmee kunt u conform het format een aanvraag indienen. Vul alle velden in en vermijd verwijzing naar bijlagen. U kunt tussentijds opslaan en later verder gaan met uw aanvraag. Eenmaal verzonden kunt u niet meer bij uw aanvraag.

Alleen compleet ingevulde aanvragen nemen wij in behandeling. De volgende bijlagen maken daar deel van uit:

   1. Een zo beknopt en kernachtig mogelijk geformuleerd projectplan
   2. Begroting inclusief dekkingsplan
   3. Een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel *
   4. De meest actuele jaarrekening
   5. Een CV van ten minste één betrokken kunstenaar waaruit de geschiktheid voor de artistieke verantwoordelijkheid blijkt
   6. Statuten *
   7. Wanneer de aanvraag niet wordt ingediend door een rechtspersoon is een verklaring van een rechtspersoon, waaruit blijkt dat deze bereid is alle financiële zaken van het project via zijn of haar rechtspersoon te laten lopen en hier verantwoordelijkheid voor neemt, verplicht. Deze verklaring is rechtsgeldig ondertekend (door directeur of gelijkwaardig, met tekenbevoegdheid). Van deze rechtspersoon moet tevens een uittreksel of gewaarmerkte kopie zoals hierboven genoemd zijn bijgevoegd.

* Bij bestaande stichtingen zijn ook statuten en een recent KvK-uittreksel verplicht. Stichtingen in oprichting moeten deze later toevoegen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@langlevekunst.nl!

Of neem telefonisch contact met ons op

Fonds Sluyterman van Loo
Velserweg 20
1942 LD Beverwijk
0251 260650
www.fondssluytermanvanloo.nl

Stichting RCOAK
Keizersgracht 334
1016 EZ Amsterdam
020 6232288
www.rcoak.nl

Disclaimer
Azim Dezign Webdesign: AzimDezign.nl
Webbeheer