Circus SantelliCircus Santelli
Samen zingenSamen zingen
Samen op padSamen op pad
BurendagBurendag
DuofietsDuofiets

Dioraphte

Wie zijn wij

Dioraphte steunt projecten in Nederland, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Zuid Soedan en Malawi. Thematisch is Dioraphte actief in de volgende werkgebieden; Sociale Initiatieven, Wetenschap en Onderzoek, Podiumkunsten, Cultureel Erfgoed en Natuurbescherming.

Werkgebied

Dioraphte richt zich in Nederland met name op initiatieven en bestaande activiteiten die steun geven aan mensen die in – relatieve – armoede en/of isolement leven. Daarbij is het bevorderen van zelfredzaamheid voor ouderen een belangrijk onderwerp.

Criteria

Armoede en isolement van ouderen zijn voor veel mensen een reden om in actie te komen. Daar waar die mensen aan de slag gaan en financiële steun nodig hebben kan Dioraphte iets betekenen. Stichtingen en verenigingen met de ANBI status die niet grotendeels door de overheid worden gefinancierd zijn de logische partij voor Dioraphte. Meer details staan op onze website.

Wijze van aanvragen

Op de website van Dioraphte kunt u een vooraanvraag indienen. Na ontvangst reageren wij per e-mail op uw vooraanvraag. Schriftelijke aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Contact

Dioraphte is te bereiken via postbus@dioraphte.nl en 078 635 22 22. www.dioraphte.nl.

Disclaimer
Azim Dezign Webdesign: AzimDezign.nl
Webbeheer