Jong en oudJong en oud
Koren zingen voor ouderenKoren zingen voor ouderen
BurendagBurendag
DuofietsDuofiets
Samen op padSamen op pad

Dioraphte

Wie zijn wij

Dioraphte steunt projecten in Nederland, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Zuid Soedan en Malawi. Thematisch is Dioraphte actief in de volgende werkgebieden; Sociale Initiatieven, Wetenschap en Onderzoek, Podiumkunsten, Cultureel Erfgoed en Natuurbescherming.

Werkgebied

Dioraphte richt zich in Nederland met name op initiatieven en bestaande activiteiten die steun geven aan mensen die in – relatieve – armoede en/of isolement leven. Daarbij is het bevorderen van zelfredzaamheid voor ouderen een belangrijk onderwerp.

Criteria

Armoede en isolement van ouderen zijn voor veel mensen een reden om in actie te komen. Daar waar die mensen aan de slag gaan en financiële steun nodig hebben kan Dioraphte iets betekenen. Stichtingen en verenigingen met de ANBI status die niet grotendeels door de overheid worden gefinancierd zijn de logische partij voor Dioraphte. Meer details staan op onze website.

Wijze van aanvragen

Op de website van Dioraphte kunt u een vooraanvraag indienen. Na ontvangst reageren wij per e-mail op uw vooraanvraag. Schriftelijke aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Contact

Dioraphte is te bereiken via nathaliedezoete@dioraphte.nl
www.dioraphte.nl.

Disclaimer
AIM Communication Webdesign: AIM Communication
Webbeheer