Circus SantelliCircus Santelli
BurendagBurendag
Jong en oudJong en oud
BurendagBurendag
Topaz feestTopaz feest

VSBfonds

Wie zijn wij

VSBfonds zet zich in voor de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. Een samenleving waar mensen actief aan deelnemen. Waarbij ze zich betrokken voelen en waarin ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Het fonds wil dat mensen elkaar ontmoeten en inspireren. En zich bewust zijn van zichzelf en hun omgeving. VSBfonds ondersteunt projecten die hieraan bijdragen. Met geld, kennis en netwerken.

Werkgebied

VSBfonds ondersteunt projecten in heel Nederland.

Subsidiebeleid en criteria

VSBfonds ondersteunt projecten die de ontwikkeling van de mens centraal stellen en die direct en met concreet resultaat bijdragen aan het realiseren van de VSBfonds-doelstellingen. Die doelstellingen zijn: Ontmoeten, participeren, bewust zijn en inspireren.

VSBfonds is actief in de sectoren Mens & Maatschappij en Kunst & Cultuur. En we hebben het Beurzenprogramma voor studenten waar jaarlijks een deel van het donatiebudget naartoe gaat.

Wijze van aanvragen en contact

Meer informatie over VSBfonds vindt u op de website www.vsbfonds.nl. Daar vindt u naast het online aanvraagformulier ook verder informatie over het indienen van een aanvraag.

Met vragen kunt u mailen naar info@vsbfonds.nl of telefonisch contact opnemen via 030 - 230 3300. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.

Disclaimer
Azim DezignWebdesign: AzimDezign.nl
Webbeheer